Uitslagen

Halve finale & toestelfinale

Sabine heeft haar doel gehaald. Ze is doorgestroomd naar de halve finale en ze heeft zich geplaats voor de toestel finale sprong eind maart. Dit betekend nog even hard aan de bak om te kijken of Sabine een plekje weet bemachtigen voor het Nederlands kampioenschap.!!

Finale noord & voorwedstrijd 2

De turnsters van de verplichte oefenstof stromen vanuit de competie wedstrijd door naar de finale noord. Voor deze wedstrijd hadden Jill, Bodine, Dania, Fiene & Faye zich geplaasts. Sarissa heeft geen verplichte oefenstof en heeft dus haar doortroom wedstrijd pas op 19 april. Katelynn kon voor deze wedstrijd zich niet plaatsen aangezien ze Pre instap is. De wedstrijd was op 7 maart in Wieringenwerf, altijd spannend een andere zaal. Jill turnde een super goede wedstrijd en liet zien dat zij thuis hoorde in dit niveau, zij werd heel knap 6de.  Bij Bodine en Dania was de spanning ook aanwezig, met hier en daar wat kleine foutjes werden zij toch 12de en 14de. Dus alle 3 doorgestroomd voor de volgende wedstrijd in Amsterdam. Fiene moest zich laten zien in het sterke deelnemersveld van pup 2 D1. Haar doel was om een goede wedstrijd te laten zien en dat heeft ze gedaan. Ze heeft zelfs boven haar zelf geturnd. Zij werd dus heel netjes 15de, eerste reserve. Faye was als laatste aan de beurt. Ook bij haar speelde de zenuwen een grote rol. Met 1 val op de balk werd ze uiteindelijk 18de.

Sabine was klaar voor haar tweede voorwedstrijd. Altijd spannend want het hangt erom of je doorstroomd of niet. Ze liet weer een keurig wedstrijd zien met uiteraad een super sprong. Zij behaalde een mooie 10e plek. Of dit genoeg is voor de halve finale is nog even afwachten…

Competitie weekend 2

In het weekend van 18 en 19 januari stond de tweede competitiewedstrijd voor de deur. De turnsters hadden hard getraind en waren er klaar voor. Dat was ook wel te zien want maar liefst 7 meiden behaalde een medaille. De gouden medailles zijn behaald door Katelynn, Dania, Bodine, Lois & Faye. De zilveren medaille ging dit keer naar Jill en brons was er voor Sarissa. Larissa en Fiene hebben een sterk deelnemersveld maar hebben dit keer weer goed laten zien dat ze erbij horen, ze grepen net naast het podium. Voor Kelsey, Amy en Elvira was het hun 2de echte wedstrijd, dit blijft altijd spannend maar ook zij hebben laten zien dat het elke keer beter gaat.

Sabine Dekker zit een niveau hoger en had 26 januari haar 2de voorwedstrijd. Ze behaalde een knappe 7de plek ondanks een val op de balk.

Competitie weekend 1

In het weekend van 8 en 9 novemver was het weer zover, de eerste competitiewedstrijd Turnen in Wormer. Alle meiden van Turncademy hebben het onwijs goed gedaan en hebben samen maar liefst 7 medailles behaald. De 5 gouden medailles werden behaald door: Jill, Katelynn, Faye, Lois & Yfke. De zilvere medaille werd behaald door Dania en de bronze medaille door Bodine. Sarissa, Larissa en Fiene stonden net niet op het podium. Voor Kelsey en Elvira was het de eerste wedstrijd wat het altijd spannend maakt, maar ondanks de spanning hebben zij het super goed gedaan.

Sabine Dekker zit in een hoger niveau en had ook haar eerste competitie wedstrijd. Zij werd hier meteen heel knap 3e. Daarnaast behaalde ze de hoogste score op de sprong. De volgende wedstrijd zal de voorwedstrijd zijn om zich te plaatsen voor de halve finale.

Wedstrijdseizoen 2019/2020