Lid worden

Wedstrijden

Wedstrijden

laatst geüpdate: 21-6-2021


20/21-11-2021

Op 20 & 21 november was het eindelijk weer zo ver, de turnsters van de selectie hadden hun eerste wedstrijd na 1,5 jaar. Ze hebben er hard voor getraind en hadden er super veel zin. Sinds dit seizoen is de oefenstof veranderd dus voor iedereen extra spannend.

De wedstrijd werd gehouden zonder publiek, ondanks dat waren de meiden toch wel een beetje gespannen. Elisa, Sarissa, Nicole & Bo mochten het spits afbijten. Elisa liet hele mooie oefeningen zien, haar zelfgemaakte vloer oefeningen was super mooi en zij behaalde dan ook de gouden medaille. De junior meiden hadden een sterk deelnemersveld, maar de meiden waren goed voorbereid. Sarissa werd heel knap 2de, Bo werd 6de en Nicole werd 8ste. De tweede wedstrijd was Larissa aan de beurt. Ze turnde een hele goede wedstrijd, maar viel van de balk. Ze werd alsnog knap 6de. De derde wedstrijd waren Jill, Doutzen, Roos en Faye aan de beurt. De pupillen meiden begonnen super sterk op de vloer. De sprong ging ook goed alleen viel Doutzen bij haar landing. Op de brug turnde Roos een hele mooie oefening. De meiden hadden een paar wiebels en Jill en Roos waren ook gevallen bij de balk. Doutzen werd 3de, Roos 4de en Jill 7de. Faye turnde een mooie wedstrijd. Geen grote fouten en voor de volgende wedstrijd gaan de D score verhogen. Faye werd 2de.

28-11-2021

Onderbouw wedstrijd

Vanwege de nieuwe oefenstof organiseert de KNGU geen officiële wedstrijden meer voor de onderbouw. Samen met GV Jahn hebben wij zelf een wedstrijd georganiseerd. Voor alle meiden was dit hun eerste wedstrijd, dus ze waren allemaal erg zenuwachtig. De ouders konden mee kijken via de livestream.

Voor de meiden uit 2013 was het ook hun eerste wedstrijd. Vanwege corona is het niet doorgegaan maar nu dus wel. Lotte, Janne & Lois waren goed voorbereid en wisten hun oefeningen uit hun hoofd. Alle onderdelen hebben zij heel mooi en netjes uitgevoerd. In die categorie werd Janna 1e, Lotte 2de en Lois 3de. In de andere categorie 2013 zat Emma. Emma turnde een goede wedstrijd hier en daar nog wat kleine foutjes maar werd 3de.

Jenna en Ivy (2014) waren ook erg zenuwachtig. Jenna liet mooie en super strakke oefeningen zien en werd daardoor ook beloond met de gouden medaille. Ivy liet ook mooie oefeningen zien maar was gevallen van de balk. Zij werd uiteindelijke 3de.

Onze jongste turnsters Bo & Ivey (2016) was het helemaal spannend. Zij moesten het tegen elkaar opnemen. De oefeningen onthouden gaat elke training steeds beter en zo ook bij de wedstrijden. De meiden hebben mooie oefeningen laten zien. Bo werd 1e en Ivey 2de.

Hall of fame

Kom je ook bij ons spelen?

Turnvereniging Turncademy
www.turncademy.nl
info@turncademy.nl