Lid worden

Plaatsing wedstrijd acrogym

Eindelijk was het zo ver na 2 jaar was er dit weekend weer een acrowedstrijd. Met onze 5 deelnemende teams hebben we Turncademy als acro-vereniging op de kaart gezet. Met 2 gouden en 2 bronzen medailles. Een prestatie waar we alleen maar trots op kunnen zijn.

In blok 1 mocht team Sanne-Sara-Noor hun oefening laten zien. Sanne en Sara stonden voor het eerst als onderpartners op de vloer en voor Noor was het helemaal nieuw daarbij was Noor ook nog de jongste deelnemer van de dag. De oefening ging enorm goed, dit werd beloond met een mooie scoren van 22.450 hiermee werden deze meiden verdiend 1e in hun categorie.

Team Dominique-Iris mochten in blok 2 hun oefening laten zien. Met een super strakke oefening behaalde zij een prachtige score van 22.950 En hiermee de 3e plaats. Dit mooie team maakt nu een grote kans om door te stromen naar de halve finale.

Team Simone-Anne-Nina hebben door blessures en operaties 3 maanden niet als compleet team kunnen trainen. Na een korte voorbereidingstijd van welgeteld 2 weken hebben zij een prachtige oefening laten zien en behaalde hiermee een score van 23.070 hiermee haalde zij verdiend een bronzen medaille op.

Team Alissa-Scarlet hebben een onwijs mooie strakke oefening neergezet. Voor Scarlet was dit haar eerste wedstrijd en ondanks de grote spanning van de indrukken die een wedstrijd heeft, hebben deze meiden een mooi puntenaantal van 21.750 behaald. Helaas geen podium ik dit erg sterke deelnemersveld, wel een prestatie om trots op te zijn.

Indy-Elisa mochten afsluiten voor onze vereniging. Voor Indy was dit haar eerste acro wedstrijd ooit. Met een berg turnervaring wist zij samen met elisa een mooi oefening neer te zetten. Deze meiden hadden geen tegenstanders en moesten een limiet van 22.000 halen om direct door te stromen naar de halve finale. Ondanks de zenuwen haalde deze meiden alles uit de kast en dit werd gezien door de jury. Met een prachtige score van 24.460 mochten zij hun gouden medaille en een ticket naar de halve finale ophalen.

Goud 2X ?
Brons 2X ?

Plaats een reactie

Turnvereniging Turncademy
www.turncademy.nl
info@turncademy.nl