Lid worden

Wedstrijd 20 & 21 november

Op 20 & 21 november was het eindelijk weer zo ver, de turnsters van de selectie hadden hun eerste wedstrijd na 1,5 jaar. Ze hebben er hard voor getraind en hadden er super veel zin. Sinds dit seizoen is de oefenstof veranderd dus voor iedereen extra spannend.

De wedstrijd werd gehouden zonder publiek, ondanks dat waren de meiden toch wel een beetje gespannen. Elisa, Sarissa, Nicole & Bo mochten het spits afbijten. Elisa liet hele mooie oefeningen zien, haar zelfgemaakte vloer oefeningen was super mooi en zij behaalde dan ook de gouden medaille. De junior meiden hadden een sterk deelnemersveld, maar de meiden waren goed voorbereid. Sarissa werd heel knap 2de, Bo werd 6de en Nicole werd 8ste. De tweede wedstrijd was Larissa aan de beurt. Ze turnde een hele goede wedstrijd, maar viel van de balk. Ze werd alsnog knap 6de. De derde wedstrijd waren Jill, Doutzen, Roos en Faye aan de beurt. De pupillen meiden begonnen super sterk op de vloer. De sprong ging ook goed alleen viel Doutzen bij haar landing. Op de brug turnde Roos een hele mooie oefening. De meiden hadden een paar wiebels en Jill en Roos waren ook gevallen bij de balk. Doutzen werd 3de, Roos 4de en Jill 7de. Faye turnde een mooie wedstrijd. Geen grote fouten en voor de volgende wedstrijd gaan de D score verhogen. Faye werd 2de.

Zondag was het de beurt aan Kelsey. Kelsey turnde een redelijke wedstrijd met nog wat kleine foutjes. Kelsey werd 13e. De tweede wedstrijd waren de jeugd en de pupillen 1 meiden aan beurt. Voor Lois, Mila, Mila & Evi was hun eerste echte wedstrijd. Ze waren zenuwachtig maar lieten mooie oefeningen zien. Mila werd 3e, Evi 6de, Mila 7de & Lois 8ste. De jeugd meiden waren er ook klaar voor en lieten hun mooie nieuwe vloeroefeningen zien. De balk heeft wat verbeterpunten nodig. Vienna werd 5de, Fiene 7de en Anne 15de.

Plaats een reactie

Turnvereniging Turncademy
www.turncademy.nl
info@turncademy.nl