Lid worden

Wedstrijd onderbouw

Vanwege de nieuwe oefenstof organiseert de KNGU geen officiële wedstrijden meer voor de onderbouw. Samen met GV Jahn hebben wij zelf een wedstrijd georganiseerd. Voor alle meiden was dit hun eerste wedstrijd, dus ze waren allemaal erg zenuwachtig. De ouders konden mee kijken via de livestream.

Voor de meiden uit 2013 was het ook hun eerste wedstrijd. Vanwege corona is het niet doorgegaan maar nu dus wel. Lotte, Janne & Lois waren goed voorbereid en wisten hun oefeningen uit hun hoofd. Alle onderdelen hebben zij heel mooi en netjes uitgevoerd. In die categorie werd Janna 1e, Lotte 2de en Lois 3de. In de andere categorie 2013 zat Emma. Emma turnde een goede wedstrijd hier en daar nog wat kleine foutjes maar werd 3de.

Jenna en Ivy (2014) waren ook erg zenuwachtig. Jenna liet mooie en super strakke oefeningen zien en werd daardoor ook beloond met de gouden medaille. Ivy liet ook mooie oefeningen zien maar was gevallen van de balk. Zij werd uiteindelijke 3de.

Onze jongste turnsters Bo & Ivey (2016) was het helemaal spannend. Zij moesten het tegen elkaar opnemen. De oefeningen onthouden gaat elke training steeds beter en zo ook bij de wedstrijden. De meiden hebben mooie oefeningen laten zien. Bo werd 1e en Ivey 2de.

Plaats een reactie

Turnvereniging Turncademy
www.turncademy.nl
info@turncademy.nl